Thursday, February 23, 2012

Grrrrrrrrr..


MooD Sangat Marah Hari Ni.!!
Pasal Bill, korang buat aku tension!
Kalau check internet kan senang, tapi bila di tanya pasword, disuruh cari sendiri.
WhatTheHell 
Aku memang kerja kat sini,tapi bukan 10 tahun yang lalu, paham tak..
Mintak buat tu, buat ni, tapi no clues
Cehh!
Dah sah-sah kau tak bayar bill dua bulan,
kenapa nak salahkan TM yang tak hantar bil?
Kalau tahu tak bayar, pergi bayar je laa,
Tak susah pon kan?? 
Kenapa perlu tekan-tekan nak juga tau bil berapa....
Banyak lagi cara lain dari kol center berejam-rejam tak jawab,
Tapi yang paling berkesan adalah:
PERGI CENTER, BAYAR BIL TERTUNGGAK! DONE! SETTLE.!
Tak payah susah-susah nak call bagai. Betol tal???
Kenapa masih nak salahkan bil yang tak sampai bila line kena potong??
Dah memang tanggungjawab setiap bulan bayar on time kan..
Reason bil tak sampai is not accepted!!
Muka senyum ponnnnn, mata tak boleh tipu. 
Nampak?
Hurmm... Mood sangattttttt Down..