Thursday, December 22, 2011

Saidina Baru

Haaaa... orang lain dok sibuk cerita pasal mata wang baru Malaysia yang baru semalam di publish kan kepada rakyat jelata. So, untuk menabag kesibukan tu, aku pon nak join sekali menyibukkan nye. Korang dah tengok dah duit tu?? comel kan. Macam permainan Saidina yang kite main zaman kanak-kanak dulu (now saya dah remaja). Heheh.. Budak-budak kalau nampak mesti dia nak koyakkan, sebab comel sangat color die. heheh.. Mari kita tinjau matawang kita sekarang:


Dah nampak dah penuaan bermula. That why la bank keluarkan matawang baru. Hahahah.. Goodbye kepada otai ringgit pada Julai tahun depan (insyaalah). Dan silalah, Say hello to ringgit-to-be yang comel ni :

 Hello semua. !! Hahaha.. Kan macam Saidina kan...tak caye?? jum say Hi kat Saidina pulak:


Saye tak tipu kan?? Heheh.. Okay la. Takde idea nak cerita pon. Bye!