Wednesday, December 14, 2011

I Found This!! GOOD ...

Hahaha.. apatah yang menjumpai nye tu? Hurm. Jum kita selami nasib anak muda zaman sekarang. Hehehe. Dah macam makcik kepoh dah aku ni kan. Haaa... Ahad lepas (berabuk da cerita ni) .. Aku balik Raub (baru ingat umah =_=') ..then aku pergi ke KL Sentral atas sebab peribadi (sangaaat) .. Then aku naik monorel untul ke Titiwangsa . Aku perlu melalui jalan yang berliku untuk ke monorel tu. ffuuuhhh berpeluh ketiak. Then, time aku nak jalan ke monorel tu, aku nampak pasangan muda berlia bercinta tengah menunggu nak melintas sama-sama aku. Apa yang membuatkan aku terpesona lihat dia adalah kerana UNDERWARE PINK dia. Fuuuhhh ... hahahah ... Ap ke gila budak tu pakai spender kat luar?? (kata aku dalam hati) .. hahah ... ohh.. rupa-rupanya dia pakai spender kat dalam, cuma seluar dia sungguh putih suci murni bagai tuannya, sehingga menampakkan SPENDER PINK YANG TERLIPAT SIKIT! (paham-paham la kan) .. Hahahah ... nak tengok? (Sorry kuality gambar tak berapa bagus..tapi masih nampak digambarkan)




Korang nampak dak??Cer cuba korang kecik besor kecik besor kan mata korang. Mesti korang nampak punya. Kat sini macam tak nampak sangat kan? Mesti korang kata " Eleehhh.. beria mimi tu, bukan nampak sangat pon..saja nak menambah dosa mengutuk orang" ... Ceaaaaa..... memang aku suka tambah dosa, hahah.. tapi seriuosly, people around pon nengok pelik kat minah ni. Pakai seluar yang boleh ditarik-tarik tu, hahaha.. Semua mata yang memandang semua reaksi macam ni


Maluuuu nya la tau.. Hahh.. Beruk pon tak sampai hati nak tengok. Dah la perangai couple ni menggedikk je memanjang. Dalam monorel lak si gadiis ni menonggek-nonggek je kejenye, dia ingat orang sukaa kat dia la tu sebab ramai yang pandang kat dia, padahaaalll...


Macam ni kan. Hahahah .. Sebijik tak korang? PINK kannn... Aduu ... yang si jejaka pon tak de pulak nak cover bontot awek nye keee... BANGGA KE SHARE NGAN ORANG RAMAI DIK?? Oh.. Lupa.. SHARING IS LOVING kan.. Lupa pula. Hehhe .. Lagi satu malunya adalah, awak tu MELAYU ISLAM kan. Orang yang bukan Islam pon tau tutup Spender, tapi awak? SILA PIKIR LA DIK KAN... Budak-budak zaman sekarang, makin tak tau malu.. lebih lagi yang Melayu ni.. ngalahkan foreigner pulak. Foreigner pon pandang pelik kan ko dik. Tsk Tsk Tsk ... ='(  SOO BAD!