Wednesday, December 28, 2011

Mereka Pon Ada Kebijaksanaan Juga

Setiap makhluk Allah dalam atas Bumi ni ada kelebihan masing-masing. Tak kiralah, manusia atau pun haiwan. Ole itu, tidak hairan lah haiwan pon mampu buat sepertimana manusia buat. Macam melukis ke, menari ke, ketawa ke, dan yang paling baru aku tengok ni, adalah BERMAIN GAME DALAM PHONE. Kau mampu?? Jom kita lihat kehebatan nya... (so clever la)





Pandai bukan??? Hurm.. Tu la, jangan ingat manusia je bagus dalam dunia ni, haiwan pon tak kurang juga. Hehe.. Lepas ni cuba korang try kat haiwan peliharaan korang, mesti fun punya!