Thursday, March 8, 2012

Pagi Yang Hujan

Brrrrrrr.....rrrrr.. Tempat korang hujan tak? Hoho, aku rasa majoriti Klang Valley ni hujan kan.. Sojuk nyo. Pagi-pagi perut kroookk kroookk mintak makanan. Hahaha. Comel betol perot aku ni. -____-' ... Lama tak tulis kat sini kan. Bosan plak bila lama tak buka. Yela, agak busy minggu ni. Lagipun aku rindu sama family, so apa pon tak booleh. Minggu ni nak jumpa family aku!!! Mana aku tak happy kan, bila last week parents janji nak datang. Tup tup.. hari Sabtu tengahari aku baru tahu yang depa tak jadi datang!. haaaaaaaa. Keciwa. Kalau tau awal, mang aku dah vromm vroomm ke Raub. Tapi dah tengahari, macam kalut la nak balik ke sana kan. Terpaksa la tahan diri tunggu minggu ni. Hehehe. Rinduuuu. Lagi-lagi la semalam dapat anak sedara baruuu... Yeaayy!!!!!!
Yeayyy!!!! Adam dapat adik baruuuu... boleh main wrestling la kan.. Seronok la kann pasni ade member.. hehehe.. Mesti hemsem mcm Adam gak. Hahaha. Okayla.. Mood nak jumpa family je ni.. Tak sabar-sabar..