Wednesday, March 28, 2012

Aku Peminat AmanWan

Kecepuukkk !!! Sungguh-sungguh aku menyatakan isi hati aku kan. Haaaa. Hehehe. Who's AmanWan?? Siapa AmanWan?? Sopo AmanWan?? Kauna AmanWan??

Hahahha. Korang masih ingat tutorial mekap bagi lelaki dulu??? 

Okay, aku ni kan suka geledah macam-macam kat website. So youtube salah satu favorite web gak la untuk dikunjungi. Haaaa gitu. So, ku kan ternampak tutorial AmanWan yang betajuk Tutorial Mekap tu. So, bila aku jenguk vlog AmanWan yang lain, banyak yang superb!!!! I love his talent sooooooo much! Hahaha.

Jom jenguk ke video yang buat aku gelak bila tonton banyak kali ponn.. Apa yang penting, vlog AmanWan mempunyai content yang berilmiah dan juga lawak yang versatile.



Takmo kasi banyak-banyak la, korang kalau nak tengok lagi banyak vlog AmanWan ni, korang search la sendiri. Hahaha. Apa yang penting, aku suka dengan AmanWan yang juga dikenali sebagai, Muka Aaron Aziz, Suara Pierre Andre dan juga Badan Afdlin Shauki!


Wa Salute Lu Bro!!!! Keep It Up!!