Wednesday, May 9, 2012

Sejenak..

 
Selamat tengahari! 
Oohh.. Bosan gile okay..
Hari ni ada orang datang interview,
Hahaha.. aku tak reti betol nak entertain orang kalau bos takde ni,
Terpaksaaaala memaniskan diri dan rupa dan minda dan senyuman. Hehehe..


Okay, apa kabar korang?
Bosan tak hari ni? 
Aku agak bosan la, dek kerana badan tak cukup rest. 
Sakit belakang and sakit sendi kaki..
Nak tidur tu rasa siksa je jiwa dan raga.. susah kalau dah tua dari usia ni.. 
Padan muka.! Sapa suruh naik berat badan.. kan dah tak boleh adapt..


Apa topik hari ni??
Aku takde topik.. cuma nak share menyampah aku sikit kat korang ni,
Dimana aku nampak satu situation dimana ada sorang member ni, bukan lah berlatar belakang kan orang yang minat politik, tetapi dia memandai-mandai beria-ria dalam politik. 
Annoying betol orang macam tu. nak berdebar dengan orang yang bertahun lagi tua dari dia.. 
Nak berdebat dengan orang yang berilu dari dia,
nak berdebat dengan kaum berlawanan dia..
hurmm.. annoying laaa, sebab kita tau perangai dia macamana kan, sebab tu rasa macam, kalau depan aku mang aku debik je muka dia. 
Aku tak kata aku benci politik, aku flexible, mana aku nampak positif, aku ye kan... mana aku nampak  nagetif, aku tidak kan.. cuma perangai  member sorang ni,,,, memang geli! 


Okay, tu je nak cerita.. mengarot kan?? tapi tulaa.. sapa suruh FB baru ni tunjuk recent post dari kawan-kawan kan.. so, apa dia buat semuaaaaaa kita tau. Padan muka kau.... 


Okay. bye.