Monday, January 2, 2012

Berlari Ke Melaka

Hohoho.. Best nyoo lah. Tak pernah pergi Melaka, ni first time tau. Haaa.. So bad kan. Hahahaha. Tapi tak pergi banyak tempat, cuma biasa-biasa je. Maybe akan datang aku akan pergi lagi, sebab masa tak cukup  nak berjalan disebabkan kekangan waktu. hahahaha. Ayat tunggang langgang. Banyak betul aktiviti yang dijalankan di Melaka ni, lagi-lagi yang dekat dengan A-Famosa tu kan. Penuh orang yang datang. Macama-macam jenis ade. hehehe.. Meh je la tgk gambo.  Aku tak amik byk pon. Itu je yang mampu. 










Itu sahaja! Bosan kan aku.? Hahaha.. Alaaa..sekadar nak jalan-jalan kan.. Tak kisah la.. Walaupun tak banyak tempat pergi, Penat lelah jugak tau. Hahaha.. Lagi-lagi waktu budak-budak cuti sekolah ni kan. Memang full la Melaka tu. Okay. Bye