Sunday, October 21, 2012

Lelaki Tu Hemsem!!

Hemsem tak? Terfeeling aku tengok video clip ni tauuuu. Senyuman mamat tuu..fuuhh!!! Tapi tak boleh tanding senyuman Encik Sepet *kene up gak! haha. Lagu dia best kan!? Aku memang suka si Kilafairy ni kalau menyanyi. Ada lagu before ni aku layan gak. And tu la lagu first yang aku tau suara si Kila ni setaaaaappp. So, lagu ni pon setaaaappppppp.. Feeling aku okey. =) .. Tapi bibir dia pelik sikit kan? Ehh.. takpelaa, ciptaan Tuhan kan. Just layan je lagu nye, mesti tak kisah bibir dia. Betul tak? Happy Sunday!

* Ni first lagu yang aku sukaaa sangat dengan suara Kila ni..
 Sedap kan? hehehe.. Bye =)