Sunday, October 14, 2012

Blogger Hebat Post Pasal Aku!!!!!

Perrggghh! hahahaha .. Sepet88 post pasal aku! Hahaha.. Poyo tak??? Hahaha.. Actually sepet ni kawan aku time MSU dulu, dia kawan pertama aku jumpa time first time aku masuk U ni kan. Sebilik bagai. Cuma bukan se course la. Yang penting, dia post cite pasal aku baikk punya. Hahahha. Dia minta tolong sediakan katon untuk dia. Aku mudah jeee, orang yang aku dah kenal, aku akan mudah imagine macam mana nak lukis. Yang penting, aku nampak gedikk tu lebih pada sifat peribadi dia.! Hahahah! So, aku pon lukis laaaaa. Nak kata cantik sangat tak laaa. Sebab aku buat biasa-biasa jee. Asal boleh! Arap sepet boleh la layan gambar tak seberapa aku ni kannn.. hahaha.. Ni entry pasal aku yang dia tulis.. 


Fuuhh.. rasa terbangga pulak bila blogger terkenal cite pasal katon aku. ahahahah.. Bangga tak hana? hahha. Semoga ko bahagia ngan katon yang aku buat khas untuk ko yang gedik! Hahaha.