Monday, October 15, 2012

Impian Perkahwinan Aku..

Menggeletis okay.. Banyak sangat masa terbuang disini.. so kita penuhkan dengan menda yang mengarut seperti perkara dibawah. Hehe. Aku seronok pulak nak tengok tema kaler untuk wedding. Google punya google, aku nampak banyakkkk sangat color yang terang dan tang tang. Haha. So, dah berangan laaa nak buat kawen warna apa kan, walaupuun duit takda nak kawen! hahaha. Penggatal jenis macam aku ni, kena la berangan dulu, baru la menjadi kan. kan. hehe. So, aku pilih seperti warna-warna di bawah. Purple and blue wajib ada. So yang lain tu just penambah seri la kan... So, cantik tak kaler yang aku pilih?? Meriah kan? Hahaha. Verangan je laaaaaa =_='