Tuesday, April 17, 2012

Love Her Voice Damn Much!

Youtube salah satu punca rezeki bagi insan-insan yang berbakat yang mana nak bakat diorang diketahui umum, dan juga salah satu platfom untuk korang saja nak share bakat atau apa sahaja. So, aku dalam syok-syok dengar lagu tadi, tetiba terclick satu video ni, sambil click tu pergila ke FB jap, pastu terpegun jap aku bila lagu dah start. Ya Tuhan.. Sedap nya suara kau.. 



Itu sahaja, kalau korang nak lebih.. korang p sendiri kat page diorang. Sebab apa aku suka sangat suara dia ni, sebab dia selamba je nyanyi, tapi suara dia awesome!!! Kau mampu?? Kompem la tak, kalau tak mesti korang dah nyanyi kannn. Okayla. Nak layan lagu dia lagi. 
Soooo Sweet this girl.