Wednesday, April 22, 2015

Bandana Bib Murah

Asslamualaikum.
Hari ni aku ada upload bandana bib terbaru. Banyak design baru. Yang penting COMEL, BERGAYA & MURAH. 

So, now aku dah aktifkan balik blog meniaga aku. Sebab ada follower aku nak tengok design tapi takda IG dan Facebook. Aku malas nak serabut dekat blog ni, so aku serabutkan blog meniaga aku. 

Mai jemput tengok design dekat 
Blog meniaga aku - (klik sini)
Instagram aku - (klik sini)
Facebook aku - (klik sini)

Ni aku belanja sikit design yang aku baru upload baru ni. 
Kalaunak tengok banyak lagi. Klik la link-link yang aku bagi kat atas tu. Selamat cuci mata.

Bye.