Tuesday, April 23, 2013

Jejaka Ni Di Hati Ku

Haaaaa... Petang-petang ni aku sepatutnya dah berada di pasar tani. Sebab semalam mengidam nak makan ayam goreng nyaaa. But now, hujan la.. Minta-minta la kejap lagi cuaca okay.. Aku  nak sangat makan ayam goreng tu.. Dah laaa tak lama kat Putrajaya ni. Hehehehe. Dalam bosan-bosan, meh aku kenalkan korang dengan jejaka idaman aku yang buat aku tak lena tidur.! hehehe. Aku jadi gila kat mamat ni sejak dulu lagi.. 
Hemsem tak dia?? Hokeeeyy.. Cair hati mak ni haaaaaa.... hehhe
Sejak aku dok follow cerita They Kiss Again.. Aku dah jatuh kecintaan sama ini orang. Hahaha. Dalam cite tu laa aku tengok dia sweet gila!!! Sweet sampai tak boleh kira sweet macam mana. Aku suka bila lelaki yang diam and takda la tunjuk sangat depan orang yang dia ni romantik or seangkatan dengan nya. Tapi bila dengan isteri, dia lah lelaki paling protective dan romantic walaupun kadang-kadang perangai dia menyakitkan hati. Haaaaaa... Nampak betapa beri impak besar nya pada aku cite ni. Hehehe... Tau tak cite apa tu?? Meh aku tunjuk..
แกล้งจุ๊บให้รู้ว่ารัก
แกล้งจุ๊บให้รู้ว่ารัก
Saja jeee tunjuk babak-babak yang romantik.. nak kasi korang cari cerita ni.. P tengok. hahahah, Kalau korang nak tengok.. Meh sini aku bagi link.. Dia ada dua siri:

  1. Its Started With A Kiss then, korang pandai-pandai la tengok episod lain-lain kat situ...
  2. They Kiss Again then, seperti biasa.. pandai2 la korang hidup. heheh
Korang tengok yang pertama dulu tau.. baru korang ade feel lagi mendalam bila tengok yang kedua tuuu.. Yuuhhuu... Dah nama pon kiss kan.. So, korang kalau boleh umur tu kasi la up sikit kalau nak tengok pon... Sebab aksi 18sx banyak dalam ni..Opppss. hahahaha Okay la.. Enjoy!!!

Bila korang tengok si Joe Cheng @ Jiang Zhi Shu kat dalam cite ni.. mestiiii korang akan cairr... hahahahhaha!!!