Monday, April 29, 2013

Azhar Sulaiman Berani !!!

Off topic#
Bukan nak cerita pasal politik, cuma nak cerita sikap segelintir orang, yang terlalu berani mencabar hukuman Allah. Kita ni boleh nak berparti, nak memberi hujah, nak menyokong dan menyangkal, tapi kalau dah sampai mencabar kebesaran Allah.. Orang tu memang tak bijak. Walaupun orang tu belajar laa tinggi mana.. Ni contoh nya..

Ya, ni yang aku nak tunjuk. Azhar Sulaiman, kenapa awak cakap mcam ni? Nak main-mainkan kekuasaan Allah? Ye awak masih hidup. Tapi jangan bongkak tau.. Aku pulak laaa risau. Hehehe..

Tu la aku kata, bila orang berpolitik, penyokong dia yang melebih-lebih. Apa yang lebih dia tau tu pon aku tak pasti lah. Hehehe. Yang penting.. kita bijak laaa memilih, buka mata, buka hati. Lihat kesemua parti yang ada, dan compared pro and cons dia. Then we choose! Kan mudah.. Jangan lah menggunakan sumpah menyumpah ni. Lagi-lagi bab yang mati. Kan tak elok tu.. 

Nampak bongkak sangat bila dia kata dia masih hidup. Allah kalau nak tarik nyawa tu, bila-bila masa je tau, (^_^), tak payah tunggu betul ke tak ke apa yang awak nak buktikan tuu.. INGAT!

*asyik sangat update pasal kilat-kilat and dia just fine (nampak nau la dia takot dengan kata2 dia) tu laaa... telajak perahu boleh diundur, telajak kata.. Tuhan yang akan balas =), nak berpolitik boleh, but jauhi dari kata-kata lag'ha macam tu.. PEACE!! (^_^)