Thursday, January 14, 2016

Download Dilwale Malay Subtitle

Assalamualaikum
Aku sejak jadi mak orang ni, tak pernah tengok wayang okay!
Sedih dengar nye. Ini anak baru sorang, sok anak dah bederet, bertambah tahun lagi lah tak tengok wayang. hahahaha.

Orang dok cucuk kata Dilwale best la apa la. Aku pon jelous la kan. Nak tengok, tapi takkan nak tinggalkan anak teruna sorang ni jaga rumah kan. Hahaha. Takpe lah anak, ni lah pengorbanan Mama untuk awak. Acehh.

So, disebab kan aku tak boleh tengok wayang. Aku pon Download la. Maaf la kalau cara aku tak baik. tapi itu la cara paling baik sekali daripada aku melopong meleleh air liur nak tengok Dilwale kan. 

So, aku download la link macam kat bawah tu. Tekan je. Tapi nasihat aku, internet biar laju dan korang kena ada Player VLN. Sebab nanti mudah nak insert subtitle. 

Review aku pasal cerita ni.

Tak la sehebat mana seperti Kuch-Kuch Hota Hai dan Kabhi Kushi Kabie Gham. Cerita biasa, tak berat. Dia jadi sweet part Kajol dan SRK tu. Cerita tak sedih mana. Lawak tu okay la. Aksi biasa-biasa saja. Hahaha. Jadi aku pelik orang yang pergi tengok sampai 4 5 kali. Hahha. Tapi takda la teruk cerita ni. Sweet la. Berada diawangan bila part Kajol dan SRK tu. Gituu.

Siapa yang ada problem nak tengok wayang macam aku ni. Meh la dowload kat link yang aku bagi. Hopefully, link tu masih elok.