Thursday, January 29, 2015

Nasib Tahun Baru 2015

Assalamualaikum.
Arjuna tengah tidur. Taip laju-laju. 

2015.

Awal Tahun yang agak menduga pada aku. Pindah rumah, anak demam, aku demam, anak sedara masuk icu, and abang aku masuk icu.

Fuh. Awal-awal tahun dah buat badan aku weak. Now, aku batuk teruk. Ubat tak payah cakap la. Apa saja ubat dah masuk kat aku. Berkesan? Hanya 50%. Aku pun tak sure la kenapa badan aku sakit sangat sekarang ni. Mungkin lepas anak aku sakit hari tu, aku terkena virus dia sikit kot kan. Yela, 24 jam aku mengadap dia. 

Aku harap, masuk bulan February ni, segalanya berjalan elok dan tidak memenatkan. 

Selamat malam.