Friday, September 30, 2016

Terlalu Lama

Assalamualaikum.

Rasa nak gelak je pada diri sendiri. Jenis setahun sekali update ni. Masih ade lagi ke orang buat blog ni? Aku ni jenis tak istiqomah ni. tu yang jadi macam ni. hahaha. 


aku rasa takda mende yang berubah sepanjang tahun ni. Yang berubah nya adalah, aku berpindah lagi dan lagi. Haih la. Rezeki berhijrah meluaskan pandangan dan ilmu pengetahuan. Tak jauh mana pon. Gaya tulisan macam la p sambung belajar over the sea kan. kihkihkih.

Langkawi saja. Walaupun Langkawi, aku tetap rasa macam aku duduk luar negara. Sebab nya, nak keluar ke darat tu bukan calang-calang duit nak kena kaluarkan. hehehe. SO, aku ni macam duduk oversea la juga, mahu setahun sekali je balik kampung halaman. 

Baru nak masuk sebulan duduk sini. Aku rasa aku dah lama duduk sini. Sebab semua tempat aku dah pergi. Eh tipu. Tak la semua. Tapi 60% tu dah pergi la kan. aku ni siap dah hafal semua jalan dah. hahahaha. Gaya macam hebat kan? Alaa, Langkawi ni pusing satu pulau je amik masa 45minit je. Mana la aku ni tak hafal jalan kan. 

Lainlah duduk Alor Setar hari tu. Nak masuk dua tahun duduk pon, masih buta jalan. Aku tahu jalan nak p shopping dan makan ja. hahahaha.

Okaylah. Nanti macam ada idea nak menulis, nanti aku share ye. tempat baru dan semangat baru. Doakan kami seronok disini sampai masa nya. Insyaallah..