Monday, September 15, 2014

Supplement untuk Pregnancy

Aku amik 3 supplement time pregnant. Setiap tempat, setiap klinik, tak kira klinik swasta atau ierajaan, semua nya bagi ubat lain-lain. Ada yang bagi satu bangsa, ada yang bagi dua bangsa, ada yang bagi sampai 5 6 bangsa. Hahahaha. Bangsa tu bukan la bangsa Melayu tu, bangsa maksud aku, jenis.
Ni la wajah-wajah supplement yang aku amik. Semuanya okay pada aku. Sepanjang pregnant, tekanan darah aku okay, homoglobin aku okay, berat badan naik sikit-sikit je. Yang penting badan kurang penat. Huhu.

So, bagi yang nak amik supplement tambahan ni, better check dengan doktor dulu okay. Takda apa sangat nak cerita pasal supplement ni, yang penting, jangan lupa makan supplement yang diberi doktor, nanti kesian kat baby. Sayangi diri anda dan juga baby dalam perut.