Thursday, October 10, 2013

Cuti Panjang

Ya Tuhan.. 
Lamanya tak update menda comel ni..
Lame gegila kot.! Hahahha.. 
Apa kabar la semua kan.. * bajet ayat artis terkenal*

Now sejak dah jadi bini orang ni, tak tau dah nak update ape. 
Kang aku update apa aku masak hari-hari kang, orang ingat blog aku blog masakan pulak. hehe..
Kang aku cerita kisah cinta aku ngan husband kanag, orang muntah darah. fiuuww

So, nanti aku rajin aku update la apa aku nak..
Rindu pulak nak menulis ni..
Sebenarnya rindu nak expose diri..
Biasala.. budak bajet hot. hehe

Okay la.. Selamat berjumpa kembali..
gedik itu pasti