Wednesday, June 19, 2013

Bilik Sewa Putrajaya

Bismillah.. 
Ingat tak aku pernah buat iklan sewa rumah bulan 5 hari tu??
Orang dah dapat dah...

Tapi tu la.. Aku and husban dok pusing kepala, sebab nya.. lepas nikah hari tu.. hari-hari masuk call and message tanyakan hal bilik sewa tu. Aku jadi pelik gila la kenapa hari-hari orang tanya. padahal aku dah tarik balik iklan-iklan yang aku promote dulu. Punyaaa la tertanya-tanya husband,

"Mana dorang dapat tau iklan ni ye? saya dah tarik dah iklan-iklan tu.."

Aku pon satu gak, bila orang telefon tanya pasal bilik, aku pon jawab la tak available dah.. then siap kasi cadangan kat mana rumah/bilik sewa yang biasa disewa dekat Putrajaya. Baik tak aku? hahaha. Tapi tu laa.. sengal punya pasal, aku tak tanya sikitt pon mana dorang tau pasal bilik sewa ni. 

Last-last, ada malam kejadian, ada orang call tanya pasal bilik, aku pon dengan segera terus tanya,

" Dekat mana ye tengok iklan pasal bilik ni?"

Gadis tu pon jawabla..

"Dekat blog akak..."

Aduuuusss... Punyaa la laju aku tarik iklan-iklan kat tempat lain, dekat blog sendiri ponnnn boleh miss. Apaaadaa. Patotla hari-hari ada message call tanya pasal bilik. Blog aku punya pasal rupanya.!!!

So, dengan rasa rendah dirinyaa.. aku meminta maaf pada semua, ada yang aku jawab call, ada yang aku balas SMS dan ada juga yang sebalik nya. Bukan aku tak nak jawab.. Aku jadi sebersalah sebab buat korang tertanya-tanya. eh. hahaha.. patutnya kalau kesian aku jawab la kan?

Hahaha..

Okayla.. dengan segala hormat nyaa.. Bilik sewa yang aku pernah iklan kan dulu, sudah ada orang. Dan dengan bangga nya aku padam entry tu. (^_^). Yeaay!!!!

Terima kasih pada yang sudi bertanya call bagai. Jasa anda Tuhan je yang mampu balas.. Maaf atas kesulitan semuaaaaaaaaaaaaaaa....!!!!!
 Nenek mintak maaf ya cucusss semuaaa=p

MUCH LOVE