Friday, December 2, 2016

Arjuna yang bertuah

Assalamualaikum.. 
Aku tengah lapar gila masa menulis ni.  Hihi
Saja nak share cerita kejadian sebentar tadi.. 

Anakku Arjuna... 

Aku duduk dalam bilik sambil relax dengan phone.  Juna datang lah dekat aku sambil muka reaksi yang aku tak mampu nak rungkai.. Aku pon biasa-biasa je la kan. Then tiba-tiba dia usap-usap rambut aku..  Aku senyum la.. Sebab fikir syok nya anak usap-usap sayang ni kan. 

Tiba-tiba!!! 

Aku bau sesuatu yang biasa aku bau.  

Najis!!! 

Aku tengok tangan dia..  Astarfirullahhhhhh... Anak oii..  Tangan dia ada kesan najis.  Mesti tadi dia nak garu bontot tapi tak sangka ada najis dalam tu. 😂😂😂

Anak... Anak...  Hai la anak.. 

Tak memasal awak kena mandi semula.  Tak memasal juga Mama kena shampoo rambut.  Kesian rambut Mama kena najis awak tu.  Hahahaha... 

Macam-macam karenah la anak bujang sorang ni.